Reinders Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit betekent dat alle woningen die bij ons in de verkoop komen, niet alleen op onze  internetsite geplaatst worden, maar ook worden doorgeplaatst op de internetsite van de NVM (www.funda.nl). Deze site wordt druk bezocht door aspirant-kopers. Tevens zien alle andere NVM-collega's dat uw woning bij ons in de verkoop staat.

Door de ligging van onskantoor in het centrum en dicht bij het NS-station "Vlaardingen Centrum" zal de presentatie van uw woning in onze etalage veel gelezen worden. Op deze wijze wordt in een kort tijdsbestek een grote groep van ge´nteresseerde bereikt. Naast deze manier van bekendmaking, zorgen wij voor een uitgebreide brochure die op ons kantoor is af te halen of wordt toegestuurd aan aspirant-kopers.

Ook een TE KOOP-bord in uw tuin, of een TE KOOP-affiche tegen het raam werkt verkoopbevorderend. In overleg met u kunnen wij, om een nog groter koperspubliek te bereiken, een advertentie van uw woning plaatsen in een plaatselijke krant of een landelijk dagblad.

Heeft u verhuisplannen?
U kunt vrijblijvend met ons een afspraak maken om , kosteloos, een prijsadvies van uw woning te geven. De makelaar zal bij u thuis onze werkwijze toelichten en een deskundig advies geven met betrekking tot de verkoop van uw woning.