U vindt Reinders Makelaardij aan de Westhaven in Vlaardingen nabij het NS-station Vlaardingen-centrum.

Via de A20 Gouda naar Hoek van Holland Afrit 9 "Vlaardingen" en "Holy Ziekenhuis" bij de stoplichten links, bij het stoplicht onder het viaduct rechtdoor; rechts afslaan bij het (zeer kort) daarop volgende stoplicht, de Burgemeester Heusdenlaan op; Deze weg dient u tot volgen tot dat u aan uw rechterhand een Shell-benzinestation heeft, hier moet u gelijk linksaf (dus voor de spoorwegovergang) de Parallelweg op; De Parallelweg rijdt u uit tot u bij een T-splitsing komt hier gaat u linksaf de Westhavenkade op. Na ca. 250 m. bevindt Reinders Makelaardij zich aan uw linkerkant.

Via de A4 Hoogvliet naar Vlaardingen en Den Haag Afrit 16, "Vlaardingen-Oost" volg via de Schiedamsedijk het bordje Centrum; De Schiedamsedijk gaat over in de Vulcaanweg. Na het oversteken van het water ziet u aan de rechterkant een snackbar. ca. 100 m. na die snackbar moet u rechtsaf slaan. U volgt deze weg en steekt het spoor over. U zit dan op de Westhavenkade, na ca. 250 m. bevindt Reinders Makelaardij zich aan uw linkerkant.

Via de A4 Vlaardingen naar Hoogvliet Afrit 16, "Vlaardingen-Oost" rechts voorsorteren bij het stoplicht en volg het bordje Centrum.  De Schiedamsedijk gaat over in de Vulcaanweg. Na het oversteken van het water ziet u aan de rechterkant een snackbar. ca.  100 m. na die snackbar moet u rechtsaf slaan. U volgt deze weg en steekt het spoor over. U zit dan op de Westhavenkade, na ca. 250 m. bevindt Reinders Makelaardij zich aan uw linkerkant.

Reinders Makelaardij kunt u ook gemakkelijk met het openbaar vervoer bereiken. Bushaltes en het NS-station Vlaardingen-Centrum liggen aan de Parallelweg en zijn circa 300 m. van ons kantoor verwijderd.

Voor nadere informatie T: 010 - 234 14 00